در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
سلام

بیمه عمر آسیا یه چیزی داره به اسم پرداختیه متفرقه مثل اکثر بیمه های عمر دیگه

سوالم اینه آیا این پرداختیه متفرقه هم شامل سود مشارکت میشه؟

و  آیا این پول متفرقه رو میشه برداشت کرد اگر خواستی برداری بعد از مدتی؟

و آیا به طور کامل بهت برمیگرده یا نه درصدیش بر میگرده بعد از چند سال و بیشتر از چند سال میشه به طور کامل برداشتش کرد؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز هرگونه واریز جدا به حساب های عمر شامل سود مشارکت می شوند.بیشتر مواقع این واریز ها به سبب افزایش سود و رفع کسورات فسخ بیمه نامه در 5 سال اول واریز می شود. اما همین واریز های اندک تاثیر زیادی در اندوحته نهایی بیمه گذار خواهد داشت.

در بیشتر شرکت ها ، بیمه گذار بعد از پرداخت اولین قسط از سال دوم (در برخی سال پنجم) به موجودی حساب خود دسترسی دارد و میتواند از حساب برداشت نماید.

در بیمه های عمر به دلیل هزینه های بیمه گری و پذیرش ریسک از طرف شرکت بیمه فسخ با ضرر همراه خواهد بود اما بعد از 5تا7 سال همه ی بیمه گذاران به سود صعودی خواهد رسید.(در صورتی که واریزی جداگانه به حساب داشته باشید این کسورات برطرف خواهد شد.)