در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
سلام   مادرم سنش 53 ساله و خانه دار، بیمه درمانی نیروهای مسلح داره  چون پدرم نظامی بازنشسته است

  الان میخواییم بیمه ای کنیم که خودشم مستمری بگیره با پرداخت ده سال حق بیمه

 دو نکته هم مهمه اینکه مسمریش با نرخ تورم بالا بره  که بیمه ملت به نوعی داره

   سوال دوم اینکه آیا مستمری براش بهتره یا پول دریافت کلی

 کدوم بیمه براش بهتره مان یا بیمه مستمری زنان خانه دار ملت
4 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود دوست عزیز به اسامی توجه نکنید
بیمه زنان خانه دار. تحصیلات فرزندان.
عمرو آتیه .عمر وتشکیل سرمایه و........
در واقع همه یکی هستندوتنها محاسبه سرمایه عمر که ضریبی از حق بیمه است و .مدت قرار داد سن بیمه شده تعیین کننده است و ضمنآ گرفتن اندوخته یک جا یا تعیین مستمری با مدت معین بهتر از مادالعمر است