در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اگه فردی لیست ماهیانه بیمه اش در موعد مقرر به بیمه ارسال ننماید برای ارسال لیست بیمه از موعد گذشته چطوری اقدام نماید؟ ایا باارسال لیست هم جریمه هم میشود؟
1 پاسخ
توسط
لیستی که مهلتش گذشته باشد را لیست معوق می نامند.

برای کارگاههای صنفی لیست معوق دریافت نمی شود و بر مبنای گزارشات بازرسی، محاسبات پرونده انجام شده و با وصول بدهی مربوطه (حق بیمه کامل با جرائم متعلقه) سوابق مربوطه نیز ایجاد می شود.

برای کارگاههای با شخصیت حقوقی لیست معوق با ارائه اسناد و مدارک تا مدت 6 ماه قابل قبول است. (جریمه هم می شود)

جریمه عدم ارسال لیست (برای همه) : 10  درصد یکبار و جریمه عدم پرداخت نیز ماهیانه 2 درصد است.