در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام.وقت شما بخیر.برای یک شرکت تازه تاسیس به چه صورت باید اقدام کنم جهت رد کردن لیست بیمه؟به کدام شعبه باید مراجعه کنم؟آیا باید شرکت دارای کد اقتصادی باشد؟
متشکرم از پاسخ گویی شما
1 پاسخ
توسط
سلام.
چنانچه شرکت دارای دفتر(یا کارگاه) باشد و نیروی در حال اشتغال به کار نیز داشته باشد
باید ابتدا مدارک لازم را جهت دریافت کد کارگاهی به شعبه ای که در محدوده آن قراردارد ارائه کنید:
اساسنامه، آگهی ثبت و تاسیس،آگهی روزنامه و تغییرات(در صورت وجود تغییرات) مدارک مالکیت و کپی مدارک هویتی اعضاء هیئت مدیره، به انضمام درخواست کتبی شرکت.
خیر! کد اقتصادی ضروری نیست.