در سایر توسط
من ۶ سالی هست که مغازه ای رو از صاحب سرقفلی اجاره کردم. جواز کسب رو مجبور شدیم به نام صاحب سرقفلی بگیریم و من کارت مباشرت دارم. در طول این ۶ سال و تا اونجا که من میدونم تا ۱۵ سال قبل از اون این مغازه پرونده ای در بیمه نداشته. حداقل تو این ۶ سال که من بودم بیمه پرداخت نکردم و هیچ مورد بازرسی از معازه هم نبوده. تو این چند سال در فواصل زمانی مختلف ۳ نفر کارگر نیمه وقت که دانشجو بودن در اداره مغازه منو کمک می کردن. (تو هر دوره یک نفر). آیا بدهی یا جریمه ای مشمول فعالیت های من میشه؟ با فرض نبودن کارگرای نیمه وقت، بیمه کارفرما (که فکر می کنم مستأجر باشه یعنی خودم) آیا اجیاریه و مشمول بدهی وجریمه میشه؟ پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.
1 پاسخ
توسط
۱٫اگر کسی در مغازه کار کرده و حقوق دریافت کرده: اجباراَ مشمول بیمه است(پاره وقت یا نیمه وقتش فرقی ندارد!)
۲٫اگر کارفرما(مستاجر) اقدام به پرداخت بیمه نکرده باشد و بازرسی هم از کارگاه انجام نشده باشد و کارگران هم ادعایی نکرده باشند(در اداره کار) لذا هیچ بدهی هم وجود ندارد.
۳٫ مستاجر به عنوان کارفرما شناخته می شود و در صورت تمایل می تواند بیمه اختیاری یا مشاغل آزاد(با عقد قرارداد در شعبه) بشود. بیمه کارفرمایان اجباری نیست!