در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
فیش بیمه کارگران ساختمانی  اسفند که مهلت پرداختش 95/01/31 بوده را بیست نهم به صورت غیر حضوری (بانک رفاه)پرداخت کرده ام،با توجه به اینکه گفته شده سه روز قبل ازموعد فیش باید پرداخت شود آیا مشکلی پیش نمی آید؟
1 پاسخ
توسط
خیر! مشکلی پیش نمی آید. این سه روز که گفته شده در واقع جهت رفاه حال بیمه شدگان کارگران ساختمانی و قالیبافی و مشاغل آزاد و اختیاری بابت تمدید یا تجدید چاپ دفتر چه درمانی بوده است. ما هم همین توصیه را داریم.