دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من حدود 14سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم حدودیازده سال اجباری وسه سال اختیاری واریز میکنم من هرسال دوتا 6ماه فیش اختیاری واریز میکنم امسال علاوه بر فیش 6ماهه من یک فیش دیگرنیزدادن که روی ان نوشته بود گردش حساب باشماره بدهی از7.1نودوسه تا12.29نودوچهار درصورتی که من سالهای گذشته فیشهای خود رادقیق وبموقع پرداخت میکردم علت ومفهوم این فیش چیست؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
ضمن سلام با توجه به توضیحات شما احتمالا قبض جدید که مبلغ آن از حق بیمه بسیار کمتر است مابه التفاوت حق بیمه سال هست که معمولا ماه های فروردین و اردیبهشت هر سال رو دربرمیگیره ولی جهت آگاهی بیشتر با در دست داشتن فیش های واریزی به قسمت درآمد شعبه مراجعه فرمایید تا نسبت به راهنمایی دقیق اقدام نمایند

و اما پیشنهاد ویژه مستر بیمه

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید