در پرداخت حق بیمه توسط (570 امتیاز)
تا اسفند 95 حق بیمه را پرداخت کردم.
برای سال 96 چگونه است باید صبر کنم تا فروردین بشه که درخواست برگ پرداخت کنم؟نرخ جدید حق بیمه اعلام میشود؟ آیا همان فروردین 96  که درخواست برگ پرداخت کنم بصورت خودکار حق بیمه جدید صادر میشود؟؟
متشکرم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

بله،همانطوری که خودتان فرمودین فروردین ماه و پس از پایان تعطیلات،به شعبه مراجعه کنین تا قبض سال جدید رو بر اساس میزان حقوق و دستمزد سال جدید بهتون بدن.