در پرداخت حق بیمه توسط (140 امتیاز)
باسلام وتشکر
من فیشه پرداختهایم را پیش پیش ۳ماه به ۳ماه ازسایت دریافت وپرداخت میکنم وتاپایان سال را آذرماه دریافت وپرداخته ام آیا برای فروردین۹۶ را آلان(بهمن ماه)میتوانم دریافت کنم.
واگر نه چه زمان باید دریافت کنم.؟
باسپاس
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
بله می تونید بگیرید ولی در انتهای سال در فیش گردش حساب مبلغ مابه التفاوت برای شما محاسبه می شود

با توجه به اینکه دفترچه های درمانی تا اخر فروردین اعتبار زده شده اند ، بهترین زمان دریافت فیش اواسط فروردین می باشد که نرخ های جدید توسط شورای عالی کار تصویب  و در سیستم نرم افزاری اعمال می گردد