در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (400 امتیاز)
باسلام

دوستان برای یک نماینده بیمه کدام از بیمه نامه ها پرسود تر است؟ مثلا بهتر است تمرکز رو بروی بیمه های اتکایی ، عمر ، حمل و نقل یا مثلا خودرو یا هرچه دیگه بزاره ؟ یا همه بیمه رو بفروشه؟ و اینکه بدون در نظر گرفتن اینکه چه بیمه نامه ای بفروشیم کدام از نوع بیمه ها بیشترین کارمزد رو برای نمایندگان در نظر گرفته؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
اگر نماینده بیمه باشید مستحضر هستید که نماینده بیمه با بیمه اتکایی درگیر نیست و در قراردادهای اتکایی اصلا نقشی ندارد

بیمه اتکایی به قراردادهای بیمه ای مابین شرکتها و بیمه مرکزی و بیمه گران اتکایی وجود دارد

بیشترین کارمزد متعلق به بیمه های عمر میباشد

بیشترین سود برای بیمه های آتش سوزی و مسئولیت و مهندسی و باربری میباشد