در لیست بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام چرا وقتی میخوام اطلاعات کارگاه و اطلاعات بیمه شدگان راوارد کنم خطامیده ومیگه اطلاعات فایل کارگاه مشکل دارد؟
کدکارگاه و بقیه موارد رو چک کردم درست بودن و فایل راهم جا به جا بارگذاری نکردم..میشه کمک کنید
1 پاسخ
توسط (15,720 امتیاز)
با سلام باید به واحد نامنویسی شعبه مراجعه ونسبت به نامنویسی پرسنل اقدام تا اگر خطا مربوط به پرسنل بوده رفع گردد وتنها راه پیگیری که مشکل بعدی پیش نیاید همان مراجعه به واحد نامنویسی شعبه میباشد ...ایمانی