در لیست بیمه توسط (130 امتیاز)
با سلام

بنده مدیر عامل یک شرکت هستم ، لیست بیمه مرداد ماه کارمندان را ارسال ولی پرداخت نکردم .

در حال حاضر قصد رد کردن لیست شهریور را داشتم که با پیغامی با این متن مواجه شدم : لیست بیمه ماه های گذشته پرداخت نشده است.

در نتیجه مبلغ بیمه مرداد را پرداخت نمودم و بعد از آن مجددا قصد ارسال لیست شهریور را داشتم که پیغام قبلی تکرار شد.

دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید که مشکل از کجاست ؟ آیا باید حضورا مراجعه کنم؟
1 پاسخ
قبل توسط (133,610 امتیاز)

بهترین پاسخ
در صورتی که بیشتر از ۲۴ ساعت از پرداخت گذشته است، می بایست به صورت حضوری به واحد درآمد شعبه مراجعه کنید تا پرداخت شما در سیستم بشینه