در لیست بیمه توسط
کارفرمای محترم لیست ارسالی شما با کد رهگیری ....... مورد تایید نمی باشد. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر به سامانه مراجعه نمایید. (دوبار از لیست های بیمه که ارسال کردم تایید نهایی نشده بود ولی آخرین بار که لیست رو فرستادم تایید نهایی شد و پرداخت هم انجام دادم چرا این اس ام اس اومده ؟؟؟؟ کسی اطلاع داره؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
در لیست بیمه شما مشکلی بوده است. به سامانه eservices به آدرس https://account.tamin.ir/auth/login مراجعه کنید و پس از رفع خطا، لیست بیمه را مجدد ارسال کنید.