در بیمه بیکاری توسط (120 امتیاز)
با سلام

بنده آخر سال قراردادم تمام می شود و شرکت علاقمند به ادامه همکاری نیست بنابراین علاوه بر اینکه قراردادم تا 30  اسفند 95 است، نامه عدم نیاز هم خواهم داشت. اما سوالم این است که اگر برای بیمه بیکاری اقدام کنم آیا از شرکت استعلام خواهد شد؟ نمیخواهم بدانند که من برای بیمه بیکاری اقدام کرده ام
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه پیش از اتمام قرارداد به همکاری شما توسط کارفرما خاتمه داده شده است می بایستی از طریق ثبت دادخواست در اداره کار مربوطه نسبت به بازگشت بکار و بیمه بیکاری اقدام نمائید و دعوتنامه نیز به کارفرما ابلاغ خوهد شد و در صورتیکه قطع همکاری شما بدلیل اتمام قرارداد باشد میتوانید با نامه عدم نیاز از سوی کارفرما بدون اطلاع کارفرما ، نسبت به برقراری بیمه بیکاری اقدام نمائید.