در بیمه بیکاری توسط
با سلام
آیا تنها با قراردادی که تاریخش تمام شده می توانم برای بیمه بیکاری اقدام کنم یا لازم است حتما نامه عدم نیازهم ارائه کنم؟اگر شرکت به بهانه اینکه تاریخ قرارداد تمام شده و دیگر لزومی به ارائه عدم نیاز ندارد از ارائه نامه خودداری کند چه کنم؟
2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام
شما می بایستی با مجموع یکسال قرارداد آخر خود به همراه نامه اتمام قرارداد و تسویه حساب از سوی کارفرما به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی محل مربوطه مراجعه و نسبت به دریافت مقرری بیمه بیکاری خود اقدام نمائید.