در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
تصادفی صورت گرفت و ماشین که ما بودیم مقصر شدیم و موتوری که با ما تصادف کرد منجر به جرح شد که موتور سوار فاقد گواهینامه و بیمه بوده است

،به هر حال دادگاه حکم دیه و پرداخت خسارت را برای ما که مقصر بودیم برید.

حالا سوال اینجاست ما که بیمه داریم و همه مدارک تکمیل است بیمه ما خسارت دیه را پرداخت میکند؟

آیا بیمه ما که همه مدارک ما تکمیل است خسارت دیه را پرداخت میکند؟

با توجه به اینکه زیان دیده گواهینامه نداشته بیمه خسارت را به او پرداخت میکند؟

مدارک ما که مقصر بودیم کاملا تکمیل بوده است.ضمننا دادگاه مارو ملزم به پرداخت دیه کرده.
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

نداشتن گواهی نامه ریان دیده تاثیری در روند پرداخت خسارات نداره و بیمه موظف است بدون هیچ قیدو شرطی خسارات رو پرواخت کن و فقط بخاطر نداشتن گواهی نامه زیان دیده جریمه خواهد شد