در دیه و بیمه خودرو توسط
راننده موتورسیکلت بدون گواهینامه و هیچ بیمه ای باسرعت زیاد بر روی خطوط  عابر پیاده منجرب مرگ عابر میشه  تکلیف کسی گه دیه نداره چی میشه
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
براساس ماده ۲۱ قانون جدید بیمه شخص ثالث ـ  به منظور حمايت از زيان ديدگان حوادث ناشي از وسايل نقليه، خسارت هاي بدني وارد به اشخاص ثالث كه به علت فقدان يا انقضاي بيمه نامه، بطلان قرارداد بيمه، شناخته نشدن وسيله نقليه مسبب حادثه، كسري پوشش بيمه نامه ناشي از افزايش مبلغ ريالي ديه يا تعليق يا لغو پروانه فعاليت شركت بيمه يا صدور حكم توقف يا ورشكستگي بيمه گر موضوع ماده (۲۲) اين قانون، قابل پرداخت نباشد، يا به طور كلي خسارت هاي بدني كه خارج از تعهدات قانوني بيمه گر مطابق مقررات اين قانون است به استثناي موارد مصرح در ماده (۱۷)، توسط صندوق مستقلي به نام «صندوق تأمين خسارت هاي بدني» جبران مي شود.

صندوق میتواند به قائم مقامی از زیاندیده از طریق مراجع قضایی به مسبب حادثه برای استرداد بخشی یا تمام خسارت پرداختی  مراجعه نماید