در سازمان تامین اجتماعی توسط
سلام

 میخواستم  استخدامی بیمه تامین اجتماعی شرکت کنم ولی نمیدونستم امتحانش در چه سطحیه مثلا درس زبان

از هرکسیم پرسیدم نمیدونست سطح مقدماتی یا بالاتر یا چه کتابی بخونم ممنون میشم راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

درس های عمومی آن مانند امتحان های عمومی اکثر ارگان ها است که الان تست هایش در همه جا فراهم است و امتحان تخصصی آن که متناسب با رشته تحصیلی می باشد مانند امتحان های ارشد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی است .

با تشکر