در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
باسلام. همسرم بیمه بانک و من نیز بیمه تامین اجتماعی و البته تحت پوشش بیمه همسرم نیز هستم . هنگام زایمان از بیمه همسرم استفاده نمودم . می خواستم بدانم همزمان می شد کمک هزینه زایمان را هم از بیمه همسرم و هم از بیمه خودم دریافت کنم ؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

کمک هزینه زایمان موجود در تامین اجتماعی همان 6 ماه استراحت بارداری می باشد

انچه شما فرمودین هزینه زایمان است که فقط از طریق یک بیمه قابل پرداخت است