در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام و احترام
بنده کارمند کارگزینی آموزش و پرورش میباشم
من در تاریخ 11/5/79 به عضو بیمه آسیا و پس انداز عمر در آمده ماهیانه مبلغ 21 هزار تومان پرداخت مینموده تا سال 4/7/89 مبلغ بیمه آسیا پرداخت نموده قرداد ما 15 ساله بود در سال 25/ 5/83 تقاضای وام نموده و در تاریخ 3/8/83 وام را به من پرداخت نموده وقسط را به موقع داده تا اینکه نامه آمد که دیر داری و باید دویصت تومان دیر کرد بدهی و از سال 11/5/90 تا اکنون پرداخت بیمه خود نداده قرداد من 15 ساله بوده الان شرایط کار من چطور است آیا پول پرداختی را به من بر میگردانند یا مجددا میتوانم عضو شده و مبلغ مورد نظر را پرداخت کنم یا پول پرداختی در این ده سال از دست دادیم و هیچ چیزی دستمان نمیگیرد ممنون میشویم اگر ما را دراین مورد راهنمایی فرمایید که باید چکار کنیم و در این ده سال پول پسانداز عمر که پولمان را پرداخت کردیم چه میشود و چکار باید بکنیم تا باز بیمه عمر مان درجریان بیفتد خواهشمند ما را در مورد راهنمایی نمایید
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

در موارد عنوان شده جنابعالی دو مورد قابل ذکر وجود دارد :

اول، دریافت وام در سال دهم بیمه نامه و بازپرداخت کامل آن ، درصورتیکه شرکت بیمه عنوان نموده است که بخشی از وام بازپرداخت نشده و جریمه به آن تعلق گرفته است . در این مورد میتوانید با در دست داشتن مدارک و مستندات مربوط به تسویه وام در موعد های مقرر، پیگیری وصول نمایید. چون در صورت عدم بازپرداخت وام، مبالغ بدهی از اندوخته بیمه عمر شما کسر میگردد و به ضرر شماست.

دوم: عدم پرداخت حق بیمه در فواصل زمانی مشخص شده طی 4 سال اخیر بیمه نامه . در این خصوص شرکت بیمه از ذخیره بیمه نامه شما برداشت نموده و به حساب بیمه عمر شما واریز میکند. از آنجا که اکنون بیمه نامه شما بهر صورت منقضی شده است، میتوانید با دست داشتن اصل بیمه نامه و مدارک مربوط به پرداخت حق بیمه تان به واحد عمر بیمه آسیا شهر محل زندگی خود مراجعه کرده و بر اساس بیمه نامه ، مبالغ اندوخته باقی مانده تان را مطالبه کنید. چون بهر صورت حق بیمه گری شرکت های بیمه طی سال های آخر کمتر است بنابراین ذخیره مالی شما در شرکت بیمه قابل دریافت می باشد.

پایدار باشید