در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با توجه به اینکه بیمه عمر 30 ساله و یا 20 ساله میباشد چه تضمینی جهت پرداخت پوشش ها و پس انداز برای بیمه اسیا وجود دارد؟
ایا میشود به بیمه اسیا اعتماد داشت و یا ممکن است مانند بیمه توسعه دچار مشکل گردد؟
2 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر
مدیر کل امور فنی بیمه مرکزی در پاسخ به این پرسش که یکی از مشکلاتی که به پایین بودن نرخ نفوذ بیمه عمر در ایران باز می گردد، اطمینان نداشتن مشتری به آینده بسته هایی است که بیمه ها ارایه می کنند، گفت: حمایت از بیمه گذاران بیمه های زندگی براساس ماده 40 قانون تاسیس بیمه مرکزی، بر عهده بیمه مرکزی است و در صورت اثبات ناتوانی شرکت بیمه بر ایفای تعهدات خود، اقدام های لازم را به عمل می آورد.