در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (320 امتیاز)
آیا بیمه پاسارگاد هم مانند سایر شرکت های بیمه پس از پایان قرارداد مستمری میده یا فقط کل اندوخته را با سودهای آن یکجا پرداخت میکنه؟

و اینکه اگر چنین شرایطی داره چرا نماینده بیمه پاسارگاد جواب واضحی نمیده و هیچ جدول پیش بینی ای در رابطه با مستمری در اختیار بنده قرار نمیدهد؟

یک سوال دیگه هم اینکه حداکثر سرمایه فوت، فوت بر اثر حادثه، هزینه پزشکی بر اثر حادثه و امراض خاص در بیمه پاسارگاد چقدر هست؟ و سود سال 94 چقدر بوده؟ ممنون میشم اگر پاسخ بدید
3 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام دوست عزیز قوانین همه بیمه ها یکی هست و فرقی ندارند از لحاظ بازنشستگی ولی کلا مبلغی گفته نمیشه و گفته میشه که ۲ یا۳ برابر حقوق روز تامین اجتماعی  و اینکه سود ۹۴ چند شرکت هنوز اعلام نشده که پاسارگاد هم جز اوناست و ماهم منتظر هستیم در چند ماه اخیر  چند شرکت اعلام شده
فوت طبیعی ۲۰۰ میلیون
و سقف غرامت فوت حادثه ۴۰۰ میلیون
هزینه حادثه پزشکی ۲۰ میلیون
امراض خاص ۱۲۵ میلیون
نقص عضو ۲۰۰ میلیون
از کار افتادگی ۴۰ میلیون و پرداخت حق بیمه تا پایان قرارداد
بیمه Sos یا تکمیلی فقط بیمه پاسارگاد
موفق باشید