در بازنشستگی و مستمری توسط
مبلغ مستمری بازماندگان چگونه محاسبه می­شود؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

میزان مستمری قابل پرداخت حین الفوت مستمری­ بگیران بازنشسته یا ازکارافتاده کلی به عنوان مستمری استحقاقی آنان تلقی و عیناً به میزان سهام مقرر در ماده ٨٣ قانون بین بازماندگان واجد شرایط تقسیم می­گردد.

درصورت فوت بیمه ­شده­ای که در ١٠ سال آخر حیات خود حداقل حق­ بیمه یکسال کار، مشروط بر اینکه ظرف آخرین سال حیات حق­ بیمه ٩٠ روز کار را پرداخت کرده باشد، بازماندگان واجد شرایط وی از مستمری که به شرح ذیل محاسبه می­گردد بهره­ مند خواهند شد:

(( دستمزد مزایای مشمول کسر حق بیمه ظرف ٧٢٠ روز قبل از فوت یا شروع بیماری منجر به فوت) * 30 ) تقسیم بر  روزهای کارکرد ظرف ٧٢٠ روز قبل از تاریخ فوت یا شروع بیماری منجر به فوت برابر است با متوسط دستمزد ماهیانه

( مدت پرداخت حق بیمه (حداکثر ٣٥ سال سابقه بیمه) × متوسط دستمزد ماهیانه که با فرمول بالا بدست آمد ) تقسیم بر 30 برابر است با مستمری استحقاقی

همه چیز درباره مستمری‌ بازماندگان در بیمه تامین اجتماعی

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی