در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
سلام.خسته نباشید.من همسرم مهرماه 94 فوت میکنن.و مرحومه دارای 8 ماه سابقه در سیستم تامین اجتماعی بوده.و قبل از این جایی ب مدت یکسال مشغول کاربودند ک هم اکنون کارفرما قبول کرده ک بیمه ای رو ک رد نکردن رو رد کنن و جز سوابق بیاد..

بنده ک 30 سالم میباشد و دارای یک فرزند پسره 7 ساله هستم و بعدازفوت مرحومه همسرم بخاطره مراقبت از فرزندم کاره خودمم رو هم از دست دادم...

حالا ایا طبق قانون برقراری مستمری چگونه میتونم تقاضای برقراری برای فرزندم رو بکنم؟(ضمن اینکه یک مدت کوتاه یک ماهه قبل ازفوت خانمم ما از هم جداشده بودیم.ولی بعد برگشتیم سره زندگی، ولی شناسنامه ای اجل امان نداد دوباره عقد محضری کنیم ولی صیغه 99 ساله خوانده شده بود و مدارک نیز موجود بوده وآیا اصن ربطی داره این مساله طلاق ب برقراری مستمری کودکم؟چون فرزنده خدابیامرز همسرم ک هست) تو رو خدا راهنمایی کنید...

باتوجه ب قانون 50 مستمری سال 85 ک اگه 12 ماه حق بیمه خود را پرداخت کرده باشه بیمه گذار
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام آیا فرزند شما در زمان طلاق تحت پوشش همسرتان بوده یا خودتان؟برای برقراری مستمری باید شرط ماده 75برقرار باشد ازتاریخ فوت تا یکسال قبل حداقل سه ماه سابقه ومجدد از تاریخ فوت تا ده سال قبل یکسال سابقه باید داشته باشد درضمن مستمری به کسی تعلق میگیرد که در زمان حیات تحت تکلف بیمه شده باشد