در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط

با سلام
سن من 30 سال هست و بیکار هستم میخوام خودم بیمه تامین اجتماعی برای بازنشتگی پرداخت کنم. سوالاتی برام پیش اومده که ممنون میشم جواب بدین:
1- چندسال باید بیمه پرداخت کنم و ماهی چقدر - مثلا برای حداقل حقوق؟
2- اگر به هر دلیلی پرداخت بیمه قطع بشه تکلیف پولی که تا اون موقع پرداخت کردیم چی میشه. مثلا چند سال ماهانه مبلغی رو به بیمه پرداخت کردی و بعد دیگه پرداخت نکردی بالاخره یه پولی داده شده و سابقه ای هم باید باشه دیگه میخوام بدونم این پول و سابقه چی میشه؟ این مورد خیلی مهمه

1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

1 - مبلغ ماهانه بیمه اختیاری در حدود 211 هزار تومان به صورت ماهانه هستش

2- با توجه به پرداخت حق بیمه سابقه اختیاری برای شما ایجاد می گردد که در صورت قطع بیمه پردازی سوابق شما محفوظ خواهد بود تا در صورت ادامه مجدد جزو سوابق بیمه پردازی شما محسوب گردد