دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه بیکاری توسط
کارت پایان خدمت مفقودشده یرای گرفتن بیمه بیکاری چکارباید کرد؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باید سریعا به دفاتر پلیس +10 مراجعه کنید و حداقل یک ماه زمان میبرد تا کارت برایتان صادر شود ضمنا رسید ارایه شده از طرف دفتر مذکور مورد قبول برای دریافت بیمه بیکاری میباشد

همچنین

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید