در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام و احترام بنده در سال 67تا 72 به مدت پنج سال ( به صورت 24 ساعت در هفته ) دبیر حق التدریس در آموزش و پرورش بودم وبعد به دانشگاه آزاد رفتم . آموزش و پرورش حق بیمه مرا به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نکرده است واکنون بر اساس رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری مقرر گردید که آمو زش و پرورش مبلغ حق بیمه را به حساب تامین اجتماعی
واریز کند .من در آن زمان ماهی 3750 تومان حقوق می گرفتم  که 7دصد آن در ماه 267 تومان می شود . و حق بیمه را باید بر اساس همان زمان اشتغال از من بگیرند ولی متاسفانه  تامین اجتماعی قبول نمی کند و می گوید . حق بیمه 5 سال گذشته را بر اساس میانگین سال 95  حساب  می کند که چند میلیون تومان می شود و این ظلم بزرگی است که درحق بنده و در خواست
کمک و یاری دارم .
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.محاسبه حق بیمه بر اساس سال اجرا خواهد بود.