در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام ببخشيد من ديشب با موتور سوار تصادف كردم و متأسفانه فوت شد، ولي موتور برگه اوراق ميباشد و سن راننده موتور ١٦سال است،و هيچ مداركي از جمله گواهينامه و بيمه و... ندارد،اگر من مقصر ١٠٠درصد بشم ديه موتور سوار چگونه است؟اگر مقصر ٥٠ ٥٠شويم چگونه ميشود؟

ميگن ٦ماه زنداني هم دارد قيمت خريد زنداني چطور محاسبه ميشود؟تشكر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با عرض سلام

صرفا نداشتن گواهی نامه و بیمه نامه دلیل بر مقصر بودن طرف مقابل نیست

و اگر ثابت بشه کسی که گواهی نامه نداشت زیان. دیده بوده باید تمام و کمال دیه ایشان پرداخت شود و اگر راننده زیان دیده زنده باشد فقط  بخاطر نداشتن مدارک لازم جریمه خواهد شد

مشاوره و پیگیری حقوقی دیه تصادفات