دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط
بنده موتوردارم بیمه دارم گواهینامه دارم یک نفر راسوار کردم چپ شدیم کسی که ترک موتور من سوار است دچار صدمه شد بیمه به اوتعلق میگیرد اگر از من شکایت کند حتی اگر فامیل یا غير فاميل باشد
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

بله تعلق میگیرد

به هر کسی غیر از راننده مقصر شخص ثالث اطلاق شده و به اشخاص ثالث حتم خسارت پرداخت میشود

قانون از سال 87 اصلاح شده و بستگان درجه اول هم شخص ثالث به شمار میروند