در دیه و بیمه خودرو توسط
خسته نباشید حکم قطعی دادگاه در مورد دیه صادر شده با توجه به وقت بیست روزه دادگاه نه متهم نه شاکی اعتراض به حکم نزدند ورضایت خود را از رای دادگاه کتبا اعلام کردند ایا بیمه میتواند درصد را کمتر پرداخت کند باتوجه به صدور رای نهایی در استان وکمسیون پزشک قانونی، واگر اعتراض بزند چه مراحلی طی باید شود ایا در خود بیمه پزشک معتمد رای صادر میکند یا نیاز حضوری مسدومین به کمسیون مجدد است خواهش مندم در صورت امکان جواب را به 09382251514 ارسال کنید با تشر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

خیر بیمه ها موظف هستن بعد از نهایی شدن رای دادگاه و تحویل مدارک به مرکز بیمه ای

بعد از ۱۵ روز تمام خسارات را به زیان دیدگان پرداخت کنند

بیمه ها معمولا زمانی اعتراض خواهند زد که پرونده  پیچیدگی داشته باشد و در کارشناسی ها  متوجه شوند که حادثه صحنه سازی بوده

ولی در نهایت بیمه ها موظف هستن طبق رای نهایی دادگاه که میزان دقیق خسارت های وارده را از روی نظریه پزشکی  قانونی ، خواهد داد

پرداخت نمایند

در صورتی که کمتر پرداخت کنند شما میتوانید حتی اگر رضایت هم داده باشید دوباره پیکیر حقوقتون بشین

مشاوره و پیگیری حقوقی دیه تصادفات