در شرکت بیمه توسط
باسلام
الان دوماهه دادگاه حکم داده ولی بیمه هر روز به یه بهانه ای جواب درست وحسابی نمیده میخوام بدونم ازکجا پیگیری کنیم بلکه جواب درست وحسابی بهمون بدن.درضمن بیمه مون بیمه داناهستش دادگاه نظریه اخر داده ولی بیمه هروقت میریم میگه داریم کارهاشو انجام میدیم ولی نفهمیدیم چه کاری
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)

با درود
برای شکایت از شرکت های بیمه میتوانید با بیمه مرکزی تماس بگیرید
شکایت از طریق سایت :   http://www.centinsur.ir/ShowPage.aspx?page_=form&order=show&lang=1&sub=0&PageId=1114&PageIDF=0&tempname=maintemplate

شماره واحد شکایات بیمه مرکزی: 2-26214840    021