در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام خدمت شما رییس پلیس راهور ناجا به تازگی اعلام کرده قانون گواهینامه بدون پایان خدمت بزودی اجرا خواهد شد ولی فقط برا مشمولان حالا ما از این حرف گیج شدیم یه جواب قانع کننده بدید آیا امکان داره به سربازان فراری و غایب گواهینامه ندهند؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

هنوز بخش نامه ای به اموزشکاه های رانندگی ارسال نشده به منظور ثبت نام بدون پایان خدمت و هنوز  اجرای نشده این قانون