قبل توسط (143,570 امتیاز)
در قانون کار، استخدام کارگر بدون کارت پایان خدمت محدودیت گذاشته نشده است و کارفرما در این موضوع جریمه ای نمی شود. حتی کارگر را می تواند برای بیمه تامین اجتماعی، نامنویسی غیرحضوری انجام دهد.

فقط کارگر نمی تواند از بیمه بیکاری استفاده کند.

همچنین کارفرما توجه داشته باشد که در صورت بروز شرایط جنگی ممکن است شرایط برای استخدام کارگر بدون کارت پایان خدمت تغییر کند.