در دیه و بیمه خودرو توسط
هزينه بيمهرندادم بيمه صادرشده نمايندگي ميتواند بيمه ام راباطل كند. بيمه معلم ميباشم
1 پاسخ
توسط

باسلام

پس از صدور بیمه نامه امکان ابطال بیمه نامه وجود ندارد مگر در شرایط خاص به عنوان مثال وقتی که دو شرکت بیمه همزمان برای یک خودرو بیمه صادرکرده باشند که هر کدام براساس ساعت صدور زودتر صادر شده باشند اعتبار دارد و بیمه دوم با مجوز از مقامات ابطال میگردد.