در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
آیا برای دریافت وام قالی بافی از بانک تعاون حتما باید بیمه قالی بافی باشیم
1 پاسخ
توسط (331,050 امتیاز)

سلام خیر نیازی نیست تحت پوشش بیمه قالی بافی تامین اجتماعی باشید ولی باید از اتحادیه تعاونی های تولید کنندگان فرش دستباف ایران تاییدیه داشته باشید

بانک توسعه تعاون تسهیلات 6میلیون تومانی با سود 18 درصد و بازپرداخت سه ساله بدون نیاز به سپرده و با یک ضامن برای هر قالیباف در نظر گرفته است.