در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (3,570 امتیاز)
مدارک لازم برای ثبت نام بیمه قالی بافی چیه
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

مدارک لازم برای ثبت نام بیمه قالی بافی

  • کپی شناسنامه و اصل شناسنامه
  • کپی کارت ملی و اصل کارت ملی
  • کارت مهارت فنی
  •  تکمیل فرم درخواست
  • اگر فرد متقاضی بین 18 و 50 سال سنّ باشد بدون مازاد پرداخت بیمه می شود.
  • اگر دارای 50 تا 55 سال سنّ باشد به ازای هر یک سال باید مازاد حق بیمه را پرداخت نماید که در سال 93 رقمی معادل حدودا یک و نیم میلیون تومان است.
  • بالای 55 سال سنّ طبق قانون بیمه نمی شود.
  • میزان حق بیمه قالیبافان 7 درصد بوده و20 درصد توسط دولت پرداخت می شود که این میزان در سال 93 حدود 44 هزار تومان است.
  • اگر قالیبافی بیمه بوده و سپس قطع کرده و مجددا می خواهد بیمه شود با داشتن شرائط سن و سابقه می تواند مجددا درخواست بیمه شدن کند.
اطلاعات تکمیلی در :