در بیمه بیکاری توسط
با سلام...بنده 60،سال سن دارم و قراره که بیمه بیکاری بهم تعلق بگیره..اداره تامین احتماعی گفته اند که نیاز به حصور فیزیکی در اداره کار برای حضور غیاب نیست میخواستم بدونم بازرسی برای اینجانب به چه صورتی است؟؟؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
حضور غیاب در ادارات کار صورت میپذیرد وربطی به شعبه تامین اجتماعی ندارد و اداره کار تاییدیه حضور شما را به شعبه اعلام مینماید

بازرسی میتواند بصورت رندم صورت پذیرد و قانون مشخصی ندارد

افراد بالای 60 اگر سابقه آنها تکمیل باشد شعبه اقدام به صدور بازنشستگی خواهد نمود