در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
با سلام..بنده اردیبهشت 95 از کار بیکار شدم و چند روز بعدش بعنی اواسط اردیبهشت ماه برای دریافت بیمه بیکاری اقدام نموده ام..و تا امروز چیزی دریافت نکردم..چند روز پیش بهم گفتن برم بانک رفاه حساب باز کنم..و بیست روز دیگه برم شعبه بیمه برای جواب..

سوال اولم اینکه بیست روز دیگه قراره چی بشه و چه جوابی به من خاهند داد..

و سوال دیگرم این که ایا مقرری مرا از اردیبهشت حساب کرده و یکجا بهم پرداخت خاهند کرد یا از ماه اینده ماه به ماه به حسابم واریز خاهد شد..

لطفا جواب صریحتری بهم بدهید تا از بلا تکلیفی دربیایم که چندبن ماهه بیکارم و زیر کلی قرض و اجاره عقب افتاده..باتشکر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
اگر شما کلیه کارهای بیکاریتان را انجام داده باشید و مدارک را به همراه فرم شماره 3 به شعبه تامین اجتماعی برده باشید ، در ابتدا بررسی صورت گرفته و در صورتی که موردی نباشد حقوق شما معمولا به صورت یکجا یا در دو سری واریز می گردد

اگر در این مدت اشتغالی نداشته باشید موردی پیش نخواهد آمد