در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
سلام.بنده بعداز پیگیریهای فراوان و 8ماه از زمان بیکاری موفق به دریافت بیمه بیکاری شدم. 6ماه را برایم واریز کردند و گفتند 2ماه دیگر را ماه بعد واریز میکنند. اما واریز که نکردند هیچ کلا بیمه بیکاری مرا به بهانه اینکه مامور آمده بوده جلوی خانه و من نبودم قطع کردند. البته بگم که ساعت 3 بعدازظهر بنده برای خرید به سر خیابان رفته بودم که همسرم تماس گرفت و گفت مامور آمده و خودت را برسان. کمتر از 2 دقیقه رسیدم به منزل و فکر میکنم کسی که تا منو دید سوار موتور شد و رفت همان مامور بود اما از همان روز بیمه بیکاری منو قطع کردن. من هم بدلیل اینکه بعداز پیگیری از بیمه با مسئول شعبه جروبحثم شد دیگه مراجعه نکردم.

میخواستم بدونم آیا راهی هست تا دوباره بتونم پیگیری کنم. حتی اگه وکیلی باشه که بتونه نتیجه مثبت بگیره لطفا بهم اطلاع بدید.ممنون
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
شما می توانید به صورت کتبی اعتراض خود را به شعبه مربوطه ارائه نموده و در نهایت منتظر نتیجه شوید ، در صورت عدم پاسخ دهی مناسب به معاون شعبه یا ریاست مراجعه کنید

معمولا بازرس بیمه با خودرو و ماموریت اداری به بازرسی می پردازند و موتور؟!

احتمالا بعد از چند بار مراجعه بازرس بیمه شما قطع شده