در پرداخت حق بیمه توسط
با سلام
مدرس کانون زبان هستم و بعضی ترمها به دلیل کم بودن تعداد کلاس از طرف کانون متاسفانه بیمه بنده کامل رد نمیشود. با مسوول بیمه کانون تماس گرفتم و ایشان گفتند بیمه تامین اجتماعی قبول نمیکند که شما مابه التفاوت را واریز کنید. آیا این درسته؟
سوال دوم اینکه اگر در حین همکاری با کانون بخواهم بیمه ام تبدیل به اختیاری شود و خودم پرداختش کنم ایا امکان پذیر است؟ اگر بله، چه مزایا یا معایبی دارد؟
ممنونم
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
اینکه بیش از مقداری که کار میکنید برایتان بیمه رد شود قابل انجام نمیباشد مگر با توافق با کارفرما و پرداخت مابه التفاوت 30 درصد توسط خودتان

در خصوص تبدیل بیمه اجباری به اختیاری امکان پذیر میباشد اما بیمه اختیاری مزایایی بیمه بیکاری و مستمری استعلاجی را در بر نداشته و در هنگام استفاده از مراکز درمانی بخشی از مبلغ را نیز باید بیمه پرداز خود پرداخت نماید