در سوابق بیمه توسط
سلام
من از طرف پدرم بیمه خدمات درمانی هستم و بیمه تکمیلی هم ایشان برای من می گیرند. و از وقتی شاغل شده ام برای ثبت سوابق کارم هم بیمه تامین اجتماعی شده ام. آیا شامل جریمه خواهم شد؟ بیمه پدرم را نمی توانم لغو کنم چون بیمه تکمیلی از بین می رود، از طرفی بیمه کارم را هم نمی توانم لغو کنم چون سوابق کارم از بین می رود؟ لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
بیمه تأمين اجتماعی و بیمه خدمات درمانی
دو سازمان ارائه دهنده بیمه پایه می باشند و برخورداری همزمان از هر دو غیر قانونی می باشدبیمه عمروسرمایه گذاری