در سوابق بیمه توسط
باسلام فرهنگی هستم که با20سال سابقه کار و بیمه خدمات درمانی باز خرید شدم هنوز تسویه حساب نکردم سنم41سال است به چه صورت درتامین اجتماعی بیمه شوم تا بازنشست شوم راهنمایی فرمایید
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما اگر سابقه ای در تامین اجتماعی دارید میتوانید بیمه اختیاری شوید اما چنانچه هیچ سابقه ای در تامین اجتماعی ندارید بایستی از طریق شرکتهای پیمانکاری حداقل یکماه سابقه برایتان واریزشود که بعد از آن خودتان بتوانید بیمه اختیاری رو انجام دهید وبعد از برقراری بیمه تامین اجتماعی درخواست انتقال سوابق خود از صندوق خدمات درمانی به تامین اجتماعی باشید وبا احتساب 20سال سابقه که انتقال میدهیدمیتوانید با 30سال سابقه و50سال سن بازنشسته شوید