در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
در بیمه های مسئولیت پوشش مطالبات تامین اجتماعی فقط مخصوص بیمه گذار است یا پیمانکاران؟ بیمه گذار هم می توانند از این کلوز در صورت حادثه برای نفرات پیمانکاران استفاده نمایند؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)
سلام  محدوده ی پوشش در قرارداد مشخص می شود. اگر در قرارداد، کارکنان پیمانکاران بیمه گذار هم تحت پوشش باشند مزایای پوشش ها به پیمانکاران نیز تعلق خواهد گرفت. وضعیت پوشش پیمانکاران کاملا به شرایط خصوصی قرارداد بستگی دارد. ممکن است برخی پوشش ها بر اساس شرایط خصوصی منضم به بیمه نامه شامل پیمانکاران بیمه گذار نشود.