در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
باسلام
پرستاری که تزریقات انجام میدهد هنگام شکستن آمپول شیشه آن در دست متلاشی وموجب صدمه به تاندول دست ایشان میشود وحرکت انگشتان دست را منخل می نماید حال این حادثه در حین کار به مسئولیت پرستار است یا کارفرما است؟اگر کارفرما آیا کارفرما ملزم به  بیمه کردن کارمندان بوده وچه بیمه ای بیمه مسئولیت فنی یا مسئولیت بیمارستان با استناد لطفا ؟
1 پاسخ
توسط (460 امتیاز)
سلام
درصورتیکه پرستار مذکور طبق مقررات مربوطه ذیصلاح باشد و زدن امپول نیز از وظایفش باشد و نقصی هم در شیشه امپول وجود نداشته باشد مسئولیت متوجه خود پرستار است

دربررسی این حادثه موضوع دستکش هم باید مورد توجه باشد

یعنی اینکه باید بررسی شود که پرستاران هنگام امپول زدن باید دستکش داشته باشند یاخیر واگربله  دستکش مربوطه را کارفرما داده یاخیر واساساً اینکه تا چه میزان مؤثر در جلوگیری از حادثه میباشد