در سایر توسط (109,850 امتیاز)

سلام

برای خرید بیمه گروهی تمامی حوزه های بیمه ای شرکت مون نیاز به مشاوره تخصصی دارم.

 لطف می کنید شرح خدمات و اطلاعات نمایندگی بیمه ای که تخصصی با شرکت ها کار می کند را بگید؟

با تشکر

1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

باسلام خدمت مدیران محترم

نمایندگی ۳۱۵۸شرکت بیمه سامان (سهامی عام)

آماده ارایه کلیه خدمات بیمه ای با شرایط ویژه خرید گروهی و سازمانی در تهران و سایر شهرستانها در حوزه های: بیمه درمان تکمیلی گروهی، بیمه مسئولیت، آتش سوزی و حوادث گروهی، بیمه شخص ثالث و بدنه گروهی و دیگر خدمات بیمه ای می باشد.

مزیت های همکاری با با نماینده تخصصی فروش بیمه سازمانی:

  1. ۱-ارایه مشاوره صحیح
  2. ۲-کمک در شناسایی ریسک های واقعی
  3. ۳-صدور بیمه نامه متناسب با خطرات
  4. ۴-راهنمایی در اخذ خسارت
  5. ۵-خدمات پس از فروش و پاسخگویی مسئولانه
  6. ۶-سرعت،دقت،کیفیت