دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام بنده روی کامیون کار میکنم کارت هوشمند ندارم و بارنامه هام به اسم یه راننده دیگه ثبت میشه آیا از نظر بیمه ای ثبت بارنامه های ماشینی که روش کار میکنم به اسم یه راننده دیگه در پوشش بیمه ای ماشین مشکلی ایجاد نخواهد کرد...؟
1 پاسخ
توسط (44,140 امتیاز)
با سلام.
جهت تمدید کارت هوشمند رانندگان وجود ۱۲ عدد بارنامه الزامی است. در نتیجه شما هیچ گونه سابقه بیمه ای ندارید و  سوابق بیمه ای متعلق به شخصی است که بارنامه ها و یا صورت مسافر به نام وی است.