دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط
یکی از دوستان من در سانحه رانندگی با موتور سیکلت تصادف کرده و منجر به مرگ هر دو سر نشین موتور سیکلت شده است که دوست من سرنشین دوم بوده و راکب موتور دارای گواهی نامه نمی باشد و دارای بیمه نامه شخص ثالث می باشد و مقصر طبق کارشناسی خود راکب موتور بوده که از پشت به کامیون زده
میخواستم بدانم آیا دیه به این دونفر که در موتور سیکلت سوار بودن و فوت کردن تعلق میگیرد یا خیر و دارای چه شرایطی باید باشند که دیه تعلق بگیرد؟
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)
سلام دیه دوست شما (سرنشین موتور ) از طرف شرکت بیمه دیه پرداخت میشود ولی مبلغ پرداخت شده از وراث راننده مقصر حادثه توسط شرکت بیمه مطالبه می شود