در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
باسلام
من شغل آزاد دارم و بیمه تامین اجتماعی پرداخت میکنم، همسرم باردار است
آیا تامین اجتماعی خدماتی برای مردانی که همشرشان هم زیر پوشش خودشان هست دارد؟؟
درکل میخواستم بدونم چه خدمات بیمه ای شامل همچین بیمه شده ای میشود
باتشکر
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)

سلام کمک هزینه بارداری و مرخصی زایمان فقط به بیمه شده اصلی مشمول قانون کار که شرایط لازم را داشته باشد تعلق می گیرد

در بیمه مشاغل آزاد بسته به قرارداد شما پوشش های بیمه تامین اجتماعی متفاوت است برای مثال شاید شما در قراردادتان پوشش ازکارافتادگی را درخواست کرده باشید در صورت بروزحادثه برای شما و داشتن شرایط لازم و تایید کمیسیون پزشکی مبنی بر از کارافتادگی می توانید از مستمری ازکارافتادگی استفاده نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط مرخصی زایمان

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری