در پرداخت حق بیمه توسط
در تاریخ 95.4.20 فیش  بیمه را  از طریق سامانه پرداخت ملت واریز نموده که تراکنش هم موفق بوده ولی در سامانه پرداخت نشده ثبت گردیده الان مشکل را از چه طریقی باید حل کرد
3 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

با توجه به مدت زیادی که از واریز فیش میگذرد و در سابقه نمایش داده نمی شود به احتمال زیاد عدم پرداخت فیش به موقع بوده ، پس لطفا هرچه سریعتر برای اطلاع به شعبه خود مراجعه فرمایید