دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بازنشستگی و مستمری توسط
ایا بکار  گرفتن شخصی که بازنشسته تامین اجتماعی هست برای استخدام کننده زحمتی ایجاد میکند؟ و برای بازنشسته نیز چه عواقبی دارد
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه شخص بازنشسته بکار مشغول شود وبازرس به محل کار مراجعه نماید واسم ایشان را درلیست بازرسی بنویسد حقوق بازنشستگی ایشان قطع میشود وبر اساس حق بیمه جدیدی که واریز میکند بازنشسته میگردد وعواقب آن برای کارفرما فقط واریز حق بیمه میباشد